Η επιχείρηση διανομών «Οινοθεραπευτής» ιδρύθηκε το 1989 στη Βυτίνα Αρκαδίας.


Διαθέτοντας άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και μεταφοράς των προϊόντων , αναπτύσετε με γρήγορους ρυθμούς και πολύ σύντομα καλύπτει ολόκληρη την Πελοπόννησο. Βελτιώνοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και την γκάμα των προϊόντων της, το 1999 ιδρύει υποκατάστημα στην Αττική με σκοπό να κάνει γνωστά τα προϊόντα της σε όλο το νομό. 



Τα προϊόντα μας, κρασί Μοσχοφίλερο, Αγιωργήτικο, Merlot, το εμφιαλωμένο τσίπουρο «Ξεμαλλιάστρα» και «Μπαρμπα Κώστας», η Μαστίχα Χίου «Υποβρύχιο» και η Vodka «Vizita», είναι φτιαγμένα με αγνά υλικά και με τον παραδοσιακό τρόπο, διανέμονται δε σε όλη την Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας.


Συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία μας στο χώρο των διανομών, το 2011 ιδρύσαμε υποκατάστημα στην πόλη του Ηρακλείου της Κρήτης βασιζόμενοι σε ίδια κεφάλαια και στα δικά μας αξεπέραστης ποιότητας,προϊόντα. 

Σήμερα ο «Οινοθεραπευτής» διαθέτει πάνω από 1.000 ευχαριστημένους πελάτες, αφού έχει τη δυνατότητα να διανέμει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Με εμμονή στην ποιότητα, τη σωστή τιμή και τη συνέπεια προχωράμε θέτοντας διαρκώς νέους στόχους.





Κλέινοντας, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι μας.

Εις υγείαν λοιπόν!